Tekstikoko
 
 

Ajankohtaista

24.11.2017

Varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukion asiakastyytyväisyyskyselyt 2017


Image

Kysely varhaiskasvatuksesta https://www.webropolsurveys.com/S/971450CB3C3B55B7.par

Kysely perusopetuksesta https://www.webropolsurveys.com/S/A4AD6300A2FC13AB.par

Kysely lukiosta https://www.webropolsurveys.com/S/E5214AF47B91DE41.par

Arvoisa huoltaja

Somerolla on tehty pitkään laadukasta, pitkäjänteistä työtä varhaiskasvatuksesta lukioon. Osoituksena ovat muun muassa Someron lukion loistavat yo-tulokset ja opetushenkilöstön korkea pätevyysaste. Palveluita tulee kuitenkin kehittää jatkuvasti ja siksi Someron kaupungin varhaiskasvatuksessa ja opetustoimessa ollaan tekemässä Opetushallituksen esittämän mallin mukaista yhteistä koulutuksen järjestäjän kehittämissuunnitelmaa eli Kuntakesua. Osana kehittämissuunnitelman valmistelua on laadittu asiakaskyselyt varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja lukioon.

Varhaiskasvatuksen asiakaskysely on tarkoitettu päiväkotien ja perhepäivähoidon lasten ja esikoululaisten huoltajille. Perusopetuksen asiakaskysely on suunnattu 1.-9. luokkien oppilaiden huoltajille. Suositus on, että huoltajat vastaisivat kyselyyn yhdessä lastensa kanssa. Lukion asiakaskysely on suunnattu lukiolaisten 1.-2. vuosikurssien opiskelijoiden huoltajille. Suositus on, että huoltajat vastaisivat kyselyyn yhdessä nuoren kanssa.

Kyselyjen vastausaika on 24.11.- 10.12.2017

Kyselyihin vastataan Someron kaupungin kotisivuilta tai Wilmasta löydettävän linkin kautta.

Kyselyjen tuloksia käytetään päiväkotien, perhepäivähoidon, esiopetuksen, koulujen ja lukion toiminnan kehittämiseen Someron kaupungissa.

Osallistu ja vaikuta – rakennamme yhdessä entistä parempia palveluita Someron lapsille ja nuorille!

Someron kaupunki

Minna Mäkelä-Rönnholm

sivistysjohtaja